Invokacija velike kozmične svetlobe

Ljubljena veličastna prisotnost jaz sem, svetloba moje duše. Naj se svetloba kozmičnega razsvetljenstva, svetloba kozmične zmage in ljubezni zliva na Zemljo iz vseh razpoložljivih virov, kot svetloba tisočih sonc, da bi prežela atmosfero Zemlje, da bi nasitila vse njene ljudi in njena številna kraljestva.

Naj se vsa negativnosti, vsa slepila in karma preobrazijo s to veliko kozmično svetlobo Boga, ki nikoli ne razočara. Naj se velika Zlata doba razsvetlitve, ljubezni, miru, bratstva in prosperitete ustvari za vse s pomočjo te velike kozmične svetlobe. Z avtoriteto moje ljubljene prisotnosti jaz sem in avtoriteto vsake jaz sem prisotnosti človeštva, vseh kraljestev Zemlje, svetlobo Matere/Očeta, z avtoriteto celotnega duha Velike bele bratovščine

Jaz odrejam:

Kot Sin/Hčerka Boga, jaz sem avtoriteta na Zemlji in jaz kličem sedaj v akcijo svetlobo tisočih sonc, da se odpustijo sedaj na ta ljubljeni planet za takojšno transformacijo Zemlje v “sijočo zvezdo”, kar je njena usoda, ter za dvig človeštva v večno svobodo v kraljestvih svetlobe in božanske popolnosti. Jaz prosim, da se svetloba, ki je potrebna, da se manifestira kraljestvo Boga na Zemlji, kot je to v Nebesih, odpusti na Zemljo brez omejitve, v skladu in z popolno uravnavo z božanskim načrtom Najvišjega Stvarnika za Zemljo, vse človeštvo in vsa kraljestva Zemlje.
In tako je to, ljubljeni jaz sem.

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si