Monsanto in Nestle patentirala materno mleko

Materno mleko nastaja v telesu ženske in je vir pomembnih hranil za prihodnje generacije, mar ne? Nič več.

Iz patentnega urada ZDA, ki je družbi Monsanto odobrila patentiranje naravnih semen, sedaj prihaja nov patent, tokrat za materno mleko!!! Slišati je absurdno, mar ne, vendar še enkrat pokukajte v patentni urad ZDA in preverite njihove predhodne patente, ki so jih odobrili družbam Monsanto, Dow, Nestle in drugim korporacijam z zelo polnimi žepi.

Vir: politicolnews.com

Materno mleko je sedaj v sklopu patenta Nestle Monsanto:

Človeško materno mleko se imenuje kolostrum in njegova glavna funkcija je varovanje dojenčkovega črevesja in prehranjevanje do trenutka, ko njegov imunski sistem lahko raste in ustrezno deluje.

Podobno je pri hranjenju ptice, ki hrani mlade: mati hrano prebavi in jo nato s kljunom ponudi malim. To je naravni proces hranjenja, ki ne zahteva vključitve drugega, kot matere in dojenčka.

V ženski nastaja mešanica koristnih sestavin, kot so proteini in protitelesa (varovanje imunskega sistema), ki preidejo na dojenčka. Če izbere najboljše organske jedi, je materno mleko boljše kakovosti in manj kemikalij preide na dojenčka.

Če sledite zgodovini korporacijskega pridobivanja 'patentov' za naravna semena, ki dajejo organsko in naravno hrano, ter jih spremenijo v korporacijske sadike, je to le začetek prevzema narave, tako rastlinske in človeške.

To je le začetek Monsantove svetovne prevlade v vlogi boga semen in hrane za človeštvo. Njihov cilj je popolna svetovna prevlada nad hrano.

Drugi primer je izjava FDA, da so človeške zarodne celice sedaj opredeljene kot 'zdravila' pod njihovim nadzorom. To pomeni, da FDA (Uprava za hrano in zdravila – Food and Drug Administration) nadzoruje kaj lahko in česa ne smete storiti z vašimi lastnimi zarodnimi celicami in to počnejo nezakonito, da bi pridobili nadzor nad tem.

Človeško materno mleko vsebuje tudi človeške:
• proteine
• laktozo
• oligosaharide
• karbohidrate
• trigliceride
• maščobe – človeško mlečno maščobo (v koristni obliki)
• oleinsko kislino, ki tvori hamlet, ki ubija celice tumorjev (hamlet je človeški alfa-laktalbumin, ki je smrtonosen za celice tumorjev)
• lipide
• vakcensko kislino
• konjugat linolne kisline (CLA-ji)

Dojenje z oleinsko kislino dejansko preprečuje, da bi dojenčki dobili raka. To je protirakava sestavina, ki jo mati prenese na otroka. Človeško materno mleko v bistvu rakave celice preprogramira, da odmrejo. Genetskega materiala v človeškem maternem mleku ni mogoče patentirati za dobičke korporacij, ne glede na trditve, ki jih te izrekajo v podporo lastnim številnim patentom.

Trenutno je 2.000 patentov za sestavine človeškega maternega mleka.

Lastnice maternega mleka in prsi so ženske in ne vlada ZDA. Ljudje so lastniki zarodnih celic, tekočin, ki nastajajo v njih in jamčenje patentov za človeško materno mleko korporacijam so čista norost. Potem lahko korporacije postanejo tudi lastnice sperme v moških.

Ob dejstvu, da te sestavine proizvaja človekovo telo za drugo človeško bitje, je vsaka zamisel, da si jih delno ali v celoti lahko 'lastijo' korporacije, popolnoma nezaslišana.

Ta patent ženske spremeni v neko obliko korporativnega lastništva, kar je odobril patentni urad vlade Združenih držav. Korporacije prevzemajo lastništvo človeških teles!

Če se javnost ne zaveda, kakšne so posledice za naše zdravje, svobodo, zdravje otrok, naslednje generacije in kaj pomeni lastništvo nad lastnimi geni, tega ne bodo podprli.

Patentiranje človeškega izdelka v patent v 'lasti' korporacije je noro in nikoli ne sme dobiti odobritve. Nekateri znanstveniki komaj čakajo, da bodo lahko zahtevali lastno zemljo, zrak, vodo in preostalo, vendar pomislite, človeško materno mleko ne pripada več ljudem. Lastijo si ga korporacije.

Človeška protitelesa, nastala v moškem ali ženski, bodo pripadala korporaciji in vaše zarodne celice bodo pripadale Upravi za hrano in zdravila. Kakšna je prihodnost človeškega maternega mleka, ga bodo proizvajali s cepivi in vse matere prisilili k uporabi, združenega s kravjim mlekom?

Bodo vlade nadzirale vse dele človekovega telesa? Ko znanost postaja fiktivna tvorba življenja v steklenički, se vprašajmo, če jim bodo dopustili? Kje se bo končalo in zakaj ne najdemo zdravila za 'bolezni', kot je rak.

Očitno korporacije in znanstveniki iščejo dobičkonosne podvige, ki vključujejo uporabo človeške DNK, da bi zaslužili na vse načine, tudi tako, da bi si prilastili človeško življenje.

Številka patenta je 8012509

Mati, sedaj ste patentirani.

Prevod članka: Ganeša

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si