Koristni načini uporabe Coca Cole

Coca Cola vam lahko olajša delo, blaži boležine, pomaga pri čiščenju in še kaj drugega.

Lahko vam pomaga pri nekaterih umazanih opravilih, poleg tega pa še prihranite pri dragih sredstvih in pripomočkih.

 1. Odmrznitev vetrobranskega stekla
  Coca Colo polijete po vetrobranskem steklu in videli boste, da led izgine.
 2. Vas je opekla meduza?
  Opeklino polijte s Coca Colo in bolečina kmalu postane preteklost.
 3. Skodrani lasje
  Vam ne uspe skodrati las? Odprite pločevinko Coca Cole in jo pustite preko noči. Naslednji dan jo nanesite na lase in po nekaj minutah sperite.
 4. Umazano perilo, ribolov in s tem povezane vonjave
  Ste šli na ribolov in iz oblačil ne morete odstraniti vonjav po ribah? Preden daste perilo v stroj, nanj nalijte malo Coca Cole, pustite 15 minut in operite. Vaše perilo bo znova dišalo.
 5. Čiščenje oken
  Coca Cola vsebuje citronsko kislino, ki je idealna za čiščenje maščobe in prahu na oknih. Vzemite krpo, nanjo nalijte malo Coca Cole in začnite s čiščenjem. Nad rezultati boste presenečeni. In pomnite, da to pijačo nekateri pijejo vsakodnevno!
 6. Čiščenje stranišča oziroma WC-ja
  Če je v školjki v WC-ju nastalo veliko kamna in umazanije, po umazanih delih polijte Coca Colo, počakajte 15 minut in sperite.
 7. Pomirite tačke
  Z leti se tačke vaših hišnih ljubljenčkov obrabijo in začnejo boleti. Coca Colo nalijte v posodo in v njej 20 minut namakajte tačke vašega hišnega ljubljenčka.
 8. Pesticid
  Imate težave s pesticidi? Namesto dragih in izredno strupenih pesticidov lahko v nekaterih primerih uporabite Coca Colo. Na primer proti polžem. Sladkor jih privabi, kislina jih pošlje v večna lovišča, vi pa prihranite.
 9. Umazanija na akumulatorju
  Umazanija, ki se nabere na stikih in žicah akumulatorja postane gosta in lepljiva. Voda in čistila včasih preprosto ne pomagajo. Rešitev: Vzemite krpo, nanjo nalijte nekaj Coca Cole in očistite vso umazanijo.
Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si