Herpes - preprost trik, kako se ga rešite

Česen Herpes simpleks je mehurček ali vnetje, ki se običajno pojavi na področju ustnic. Herpes lahko morda odpravite kar s tem preprostim domačim zdravilom.

Herpes simpleks je relativno neškodljiva a moteča virusna infekcija, ki se pogosto pojavi na istem mestu, in sicer v obliki mehurčka na ustnici. Ker je tistim, ki ga dobijo, običajno moteč, je spodaj navedeno zdravilo, ki ga zagotovo imate v kuhinji. Verjeli ali ne, potrebujete le en sam strok česna (v večini primerov celo ne celega).

Česen sesekljajte in ga dajte na mehurček, kjer ga pustite 10 minut, nato pa odstranite in sperite s toplo vodo. Ponovite petkrat in v dvanajstih urah bo herpes stvar preteklosti. Če gre za večji herpes morate stvar ponoviti še naslednji dan.

Česen zvišuje odpornost telesa. Vsebuje številne minerale, kot so kalcij, žveplo, fosfor in železo. In zakaj mu mnogi pravijo naravni antibiotik? Ker vsebuje eterična olja, kot alicin, in vitamine.

Poleg tega je česen izvrstno sredstvo proti visokemu krvnemu tlaku, topi maščobe v krvi, preprečuje razvoj raka, zdravi ateroskleroze, diabetes, srčne bolezni, revmatizem, glavobole, lajša stres, utrujenost, bronhitis, kronični kašelj, astmo, iz telesa odvaja strupe, pomaga razstrupljati črevesje, izboljšuje cirkulacijo in preprečuje trombozo.

Pozor: Pri količini česna bodite pazljivi! Prevelik odmerek domačega česna, ki je običajno bistveno močnejši od kupljenega v trgovinah, lahko povzroči opekline! Zato ga, če se začne dogajati kar koli čudnega, nemudoma odstranite, in mesto, kamor ste ga nanesli, temeljito sperite z vodo!

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si