Nevarno cepivo proti prašičji gripi

Kaj nam pripravljajo v cepivu proti novi svinjski gripi?

Človeško telo tvori v sluznicah (nos, usta, prebavne in dihalne poti, itd.) lastno obrambo, ki običajno zmanjša potrebo po aktivaciji obrambnega sistema vsega telesa, saj obramba pred virusi in bakterijami poteka že v sluznicah samih. Zato tudi vnetja teh predelov ob gripi ali prehladu in izločki itd.

Cepiva delujejo nasprotno. Oslabljen virus ali bakterijo vnesejo mimo običajne sluznične obrambe naravnost v telo, neposredno v kri, kar povzroča izjemno nevarnost na ravni celega telesa, visoko stopnjo aktivacije celotne telesne obrambe in posledično tudi obsežno izčrpavanje vsega telesa.

Življenje samo, narava ne pozna takšnih poti, načinov vnosa virusa ali bakterije neposredno v telo, da bi spodbudili telesno obrambo, zato lahko cepljenja na dolgi rok povzročijo veliko škodo našemu zdravju.

Pomembno: Pomožna sredstva v cepivih.

Cepiva proti gripi lahko vsebujejo celo vrsto strupenih snovi (etilen glicol - antifriz, formaldehid, fenol (karbolična kislina) in celo antibiotike kot Neomycin and Streptomycin). Vse to lahko škodi človeškemu organizmu.

Squalen, pomožno sredstvo v cepivu proti "svinjski gripi", prisotno vsaj v cepivih dveh večjih farmacevtskih proizvajalcev, je dodano, ker dramatično pospeši obrambno reakcijo telesa na cepivo. To v praksi pomeni, da z neko količino cepiva z dodatkom Squalena lahko z masovnim cepljenjem zaobsežemo mnogo večje število ljudi, kot če tega pomožnega sredstva cepivu ne bi dodali.

Kako squalen, prisoten v cepivu proti "svinjski gripi" deluje na ljudi?

Squalen je splošno prisotna molekula v človeškem telesu.., v živčnem sistemu, v možganih. Celo v olivnem olju ga je moč najti in v resnici je celo zelo koristen za naš organizem zaradi antioksidantskih lastnosti, ki nam jih zaužitje Squalena, kot sestavnega dela naše hrane prinaša.

Toda, če je Squalen vnešen v telo neposredno, preko injekcije, če je torej vbrizgan v našo kri, tedaj ga naš obrambni sistem prepozna kot "tujca" in ga napade. Zgodi pa se, da obramba napade tudi ves "dober" Squalen v našem telesu in ne le novega injeciranega prišleka. Naš obrambni sistem bo tako poskušal uničiti vsako molekulo Squalena, kjerkoli jo bo našel v telesu, žal tudi Squalen vgrajen na vitalnih mestih v živčnem sistemu človeka ...

Možen rezultat: kronično avtoimuno obolenje.

Študija učinkov Squalena vbrizganega podganam iz leta 2000, objavljena v American Journal of Pathology govori o tem, kako ena sama injekcija squalena v organizmu podgane povzroči kronični revmatoidni artritis!

Dragi prijatelji. Preberite članek v originalu, v celoti. Našli boste mnoge odgovore o nevarnosti cepiv in kako poskrbeti za boljšo odpornost brez njih.

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si