Virus zika: Česa vam ne povedo o njem

Prevladujoči mediji nadaljujejo s histerijo o virusu zika, ki bojda povzroča prirojene motnje, vendar hkrati namerno spustijo veliko pomembnih informacij. Zaradi napačnega poročanja prevladujočih medijev se javnost boji benigne, asimptomatične virusne okužbe, hkrati pa ne proučijo resničnih vzrokov prirojenih motenj in možganskih poškodb. Poleg tega prevladujoči mediji pozabijo povedati celotno zgodbo zakaj je virus zika v zadnjih letih v Braziliji postal tako velika težava ter kako je izbruh povezan s tem, da so leta 2012 v okolje spustili gensko spremenjene komarje.

Zakaj za prirojene motnje krivijo virus zika?

Virus zika postaja najnovejša grožnja zdravju, zdravstvo pa ženske celo poziva, naj z nosečnostjo malce počakajo. Novice taktiko strašenja širijo in ljudi opozarjajo, naj ne potujejo ali spočnejo novega otroka. Televizijske postaje kažejo slike otrok z zmanjšanimi glavami in manjšimi možgani ter za povzročanje rekordnega števila prirojenih motenj, imenovanih mikrocefalija, krivijo virus zika.

Prirojena okvara je resnična, saj imajo glave novorojenčkov v premeru 32 centimetrov ali manj, vendar vzrokov ne razumejo v celoti. Vzroki so različni in bolj spominjajo na kemično onesnaženje, poškodbe zaradi cepiv, izpostavljenost pesticidom in reakcijo na zdravila.

Izmed 4.180 primerov suma na mikrocefalijo je brazilsko ministrstvo za zdravje le pri 270 primerih potrdilo, da gre za dejansko mikrocefalijo. Izmed 270 primerov so medicinski raziskovalci z virusom zika povezali le šest primerov mikrocefalije. To pomeni, da 264 potrjenih primerov mikrocefalije ni kazalo niti sledi virusa zika! Zakaj potem za prirojene motnje krivijo virus zika?

Je virus zika biološko orožje?

Virus zika so leta 1947 prvič izolirali znanstveniki iz Fundacije Rockefeller. Virus zika so 'odkrili' pri opici rhesus, ki je živela v ujetništvu. Številni se še vedno sprašujejo, če je virus zika nastal kot posledica poskusov v laboratoriju.

Več desetletij je bil prenos virusa zika zelo redek. Virus se ni začel širiti do leta 2012, ko je biotehnološka družba Oxitec v okolje spustila gensko spremenjene komarje. Izbruhi virusa zika so se hitro širili z mest, kjer so v okolico spustili gensko spremenjene komarje, ki naj bi kljubovali dengi.

Grozljivo je, da je virus zika (ATCC® VR-84™) mogoče kupiti pri ATTC labs. Deponiral ga je dr. Jordi Casals-Ariet iz fundacije Rockefeller, ki ga je leta 1947 pridobil iz krvi poskusne opice rhesus iz Ugande.

Poraja se vprašanje: Je virus zika biološko orožje, namerno izpuščeno z gensko spremenjenimi komarji? Morda ga niso izpustili namerno, temveč je šlo za nenamerno sosledje, ko so v okolje zavoljo izkorenitve denge izpustili gensko spremenjene komarje. Morda je ta sev virusa zika odporen mutiran virusni sev, ki je nastal iz virusa, ga prenašajo komarji – gre za izjalovljen biotehnološki poskus?

Najverjetnejši vzrok rastočega števila umrlih dojenčkov v Braziliji

Zaradi vedno hitrejšega širjenja Brazilija mobilizira 220.000 vojakov, ki bodo poskusili izkoreniniti komarje, ki prenašajo virus zika. To pomeni, da bodo v domovih in okoli teh škropili ogromne količine insekticidov, s čimer bodo nosečnice in male otroke še bolj izpostavili za možgane škodljivim kemikalijam.

Leta 2014 je brazilski minister za zdravje odredil, da morajo vse bodoče matere prejeti novo cepivo Tdap. To pomeni, da v 20. tednu nosečnosti ranljivo malo bitje v razvoju izpostavijo dodatku aluminija, konzervansu iz živega srebra, formaldehidu, antibiotikom in še drugim kemikalijam, ki lahko poškodujejo možgane zarodka. Glede na strupene sestavine, katerim so izpostavljeni zarodki, ni naključje, da je v Braziliji prišlo do porasta prirojenih motenj.

Zelo očitno je tudi, čemu za prirojene motnje krivijo virus zika. Biotehnološka industrija virus zika uporablja za prikrivanje treh znanstvenih poskusov, ki so se izjalovili (cepiva Tdap, insekticidi in gensko spremenjeni komarji). Na ta način lahko krivijo naravo, prodajo več insekticidov in cepiv ter spustijo več gensko spremenjenih komarjev. Javnost učijo, naj se še bolj boji narave in se neha razmnoževati.

 

Ne nasedajte takšni propagandi!

 

Vir: naturalnews.com

Izdelava spletnih strani ganesa.si

 

Izdelava spletnih strani ganesa.si